Verkeer

Particulier

Zodra u de deur van uw huis uitstapt neemt u deel aan het verkeer. Als voetganger, fietser of autorijder neemt u daarbij elke dag risico's. Elke dag zijn er 600 ongevallen in het verkeer. Reden genoeg om goed na te denken over de risico's. U kunt invalide raken of uw auto bijvoorbeeld totall-loss rijden. Wij kijken samen met u naar passende verzekeringen. U kunt zelf natuurlijk de risico's zo klein mogelijk houden door bijvoorbeeld uw auto goed te onderhouden.
Bij schade kunt u erop vertrouwen dat wij dit goed en snel voor u afhandelen. Wij hebben inmiddels een hoop kennis in het behandelen van verkeersschades.
Bij ons kantoor betaalt u zeker niet teveel premie. Omdat wij met een breed aanbod van gerenommeerde verzekeraars werken, kopen wij scherp in voor u!

Informatie over:

Autoverzekering, Motorverzekering, Bromfietsverzekering, Fietsverzekering, Schadeverzekering voor inzittenden

Ondernemer

Uw auto's zijn bijna elke dag onderweg, en u moet daarmee uw geld verdienen. Heeft u personeel, dan bent u verantwoordelijk als zij onderweg zijn. Uw kapitaal op de weg is voor uw bedrijf belangrijk. Wij kijken samen met u welke risico's u loopt. Met een goed risicobeheer van uw wagenpark kunt u veel geld besparen. Tegelijk weet u dat de afhandeling van schades bij ons in goede handen is.

Informatie over:

(Bestel)autoverzekering, “Arena arrest”, Werkmaterieel, Transportverzekering, Schadeverzekering voor inzittenden

Financieel advies over:
Particulier of ondernemer Aansprakelijkheid Bezit Verkeer Sociale zekerheid