Wij vinden dat een advies pas waarde heeft wanneer u ons er op kunt aanspreken. Volgens onze klanten hebben wij verstand van zaken en brengen we de kennis op een verrassend heldere manier. Samen kijken we naar het risico dat u loopt. En geven advies voor nu en later.

Over ons

Wij zijn Rentmeester Financieel Advies BV. Vanuit DAMWALD geven wij financieel advies aan bedrijven en particulieren. Dit doen wij op dit moment met zijn vieren maar wij zijn nog op zoek naar een nieuwe collega Hypotheken en/of bedrijven adviseur. 

Wij adviseren en bemiddelen in verzekeringen hypotheken en Pensioenen. Onze manier van werken onderscheidt zich. Zoals u in de loep van ons logo ziet zetten wij het risico centraal.

 

Onze werkwijze:

Samen met u kijken we naar de risico’s die u in uw bedrijf of privé tegenkomt. We bespreken de oplossingen om deze risico’s beheersbaar te maken. Hierbij kijken wij verder dan een verzekeringsoplossing. Zodat u alleen de noodzaak verzekerd.  

Om u te helpen uw risico’s in kaart te brengen hebben wij een 5 pijler model ontwikkelt. Deze vindt u hiernaast. De vijf risicogebieden vindt u terug in ons advies. Wij willen graag dat u met ons blijft meedenken ook wanneer een advies reeds tot stand is gekomen. Wanneer er bijvoorbeeld iets verandert in uw BEZIT kunt u dit aan ons doorgeven zodat wij voor u kunnen nakijken wat de gevolgen zijn. Hierdoor blijft u op maat verzekerd. 

Wij werken in ons advies met “foarbyldsjes” uit de praktijk. Deze zijn herkenbaar en helpen u bij het verstaan van het advies. Deze voorbeelden vindt u ook weer terug op onze site.

Via ons kantoor heeft u toegang tot meer dan 30 banken en 30 verzekeraars. Door deze ruime keus in aanbod weet u altijd zeker dat u niet teveel betaalt.

Onze klanten worden regelmatig door ons bezocht of gebeld. Wij vinden het belangrijk dat ons advies blijft aansluiten bij uw situatie, en dat u niet teveel betaalt voor uw verzekeringen. Op deze manier willen wij langdurig een relatie met onze klanten onderhouden.

Wij zijn in het bezit van alle noodzakelijke vakdiploma's. Wij houden elk jaar door cursussen onze kennis op peil. Dit is voor u een zekerheid dat wij goed bij de tijd blijven.
Inmiddels hebben al veel klanten ons weten te vinden, en kennisgemaakt met onze werkwijze.

Bedankt voor uw bezoek op onze site en wij nodigen u graag uit voor een nadere persoonlijke kennismaking.

Financieel advies over:
Particulier of ondernemer Aansprakelijkheid Bezit Verkeer Sociale zekerheid